МИ ГРАДИМО НОВИ СВЕТ / Вања Бокун Поповић ПДФ Штампа Ел. пошта
понедељак, 19 март 2018 17:46

МИ ГРАДИМО НОВИ СВЕТ

Вања Бокун Поповић

Вања Бокун Поповић је истраживач, предавач и ментор. Учила је и предавала на три континента и у  преко десет земаља света, радећи са учитељима из области академских наука, филозофије, јоге, шаманизма, списатељства, неуропсихологије, квантне медицине и квантне психологије. Посвећено се бави темама постизања Пуног Потенцијала, свесног божанског манифестовања и применама вековних принципа у животу модерног човека. Кандидат је за докторат из психологије у Америци, носилац је Urban education mastera и поседује факултетску диплому из области бизниса и менаџмента. Располаже бројним сертификатима и лиценцама из области педагогије, бизниса и природног исцељења, али највише цени оно знање које превазилази било који печат и папир, а долази из простора Креатора.

Вањина књига почиње реченицом:

„Филозоф тврди да у време Промена Нови Свет припада радозналима, док они који тврде да већ све знају настављају да живе по старом, савршено опремљени за свет који више не постоји“.

У књизи је описан Вањин пут до среће, од застрашујућег здравственог проблема до потпуног проналажења себе. Њен живот пре драстичних промена, подсећа на модерне серије које описују живот у метрополи, моду, шампањац, путовања и раскош, а онда се појављује друга Вања, која схвата да тај живот није њен и ту креће путовање у којем се рађа Нови свет.

„Ми градимо Нови Свет“ је жива књига, са којом се разговара. Књига је пуна емоција, Вања описује свој живот и своја искуства, али нам и даје алате како да променимо свој живот и постанемо део Новог света, који сигурно долази. Ово је књига која се чита у једном даху, а онда јој се враћате поново и поново...

Свако овде може пронаћи оно што му треба и колико је спреман да у  тренутку док је чита, прихвати. И то је у реду. Кад поново читате неке делове, може вам се учинити да сте их први пут прескочили. Нисте. Кљига је жива и она вам даје оно што вам је најпотребније и оно што можете да разумете. Ако вас пут промена не интересује, књигу  „Ми градимо нови свет“, можете прихватити као животну причу једне девојке, са срећним крајем.

Кажу да књига доноси срећу, а ја кажем да сами дођете до одговора.

 

Суѕана Поповић Ирић