Живот, Лујза Л. Хеј / СТРУЧНО ОДЕЉЕЊЕ ПДФ Штампа Ел. пошта
уторак, 15 децембар 2015 12:39

Ова истински дирљива и инспиративна књига Лујзе Л. Хеј,  ЖИВОТ! Осврт на пут којим сте кренули , помоћи ће Вам да препознате и залечите бројне важне проблеме са којима се сусрећете на свом путу. Између осталог, Лујза се бави темама као што су одрастање, везе, посао, здравље, духовност, старење, смрт... као и бројним проблемима, страховима, и изазовима које оваква путовања доносе.

Без обзира на то са каквим ћете се препрекама суочити, Лујза Вас стално подсећа да је тај величанствени, застрашујући, предиван, комичан, запањујући феномен који ћете искусити од тренутка рођења до тренутка смрти оно што заправо јесте  - ЖИВОТ!

ЛУЈЗА Л. ХЕЈ је предавач и учитељ који се бави метафизичким темама и аутор многобројних бестселера. Њене књиге су преведене на 29 језика у 35 земаља широм света. Од 1981. године, када је почела њена каријера просветитељке која се бави нуком о уму, Лујза је помогла милионима људи да открију и искористе пуни потенцијал сопствене креативне моћи како би остварили лични развој и довели себе до самоисцељења.

Последње ажурирано уторак, 15 децембар 2015 12:45